Woodbox!

Woodbox! Is inmiddels een kwintet muzikanten dat acoustische versies van bekende en minder bekende hits uitvoert. Daarmee is Wooodbox! een geheid succesnummer op kleinschalige feestjes, in kroegen, restaurants en huiskamers. Omdat de muziek door het acoustische spel een aangenaam volume heeft, kun je ook gezellig bijpraten met iedereen zonder in elkaars oor te hoeven schreeuwen.

Het repertoire van Wooodbox! Is breed: pop, rock & roll, soul, funk, reggae, folk, zowel relaxed als uptempo. Lekker luisteren, maar ook prima op te dansen. Fleetwood Mac, Prince, Queen, Daft Punk, Suzanne Vega, Beatles, Chic, David Bowie, Armin van Buuren, Doe Maar, er kan echt van alles voorbij komen.

Bezetting:
Hedy Jansen: zang
Menno Hoekstra: zang, piano
Frank van der Meulen: gitaar, zang
Rob Lotz: Cajon, percussie, bas
Rob Leatemia: bas, gitaar, zang

Lotz Of Fun

Lotz Of Fun is een coverband die van alles speelt als het maar lekker funky en soulvol is. Maar ook voor een stevig rocknummer draait de band haar hand niet om. En dat de leeftijd van de bandleden erg varieert (een 10-er, 20-er, 30-er, 2 40-ers en een 50-er) staat garant voor geen gevarieerd repertoire met muziek uit de afgelopen 50 jaar.De leden hebben alle een behoorlijke staat van dienst in de muziek, ook de jonkies!

Voorbeelden? Op het repertoire staan nummers van bijvoorbeeld Wild Cherry, Basement Jaxx, Alanis Morrisette, Pharrell, Daft Punk, Prince en vele anderen. Als het maar de "Fun factor" heeft!

Bezetting:
Judith Haak: zang
Brenda: zang
Rob Lotz: bas
Rob Leatemia: gitaar, zang
Ricardo Pluis: drums
Matthijs Hoekstra: gitaar
Menno Hoekstra: zang, toetsen, saxofoon, percussie

ZeLF

ZeLF is een los-vast collectief rond de Friese singer/songwriter Jan Kuipers Alma. Jan heeft in zijn lange carriere talloze liedjes ZeLF geschreven en uitgevoerd als voorman van bijvoorbeeld Chris In Concrete en als solo artiest.

De huidige bezetting van ZeLF heeft een mini-CD opgenomen met 5 liedjes van Jan ZeLF onder de titel Het Zwarte Meisje. 5 ijzersterke liedjes met vaak filosofische teksten over alles wat Jan bezig houdt, voorzien van een fantasievolle begeleiding door ervaren muzikanten die ZeLF allemaal via eigen bands in heden (Kapriol, Pot Baumgarten & Friends, Sarah Smiles) en verleden (The Serenes, Simmer, Christ in Concrete) door de muzikale wol zijn geverfd.

Bezetting:
Jan Kuipers Alma: zang, gitaar
Pyter Kuipers: bas, zang
Rutger Dijkstra: gitaar, viool, zang
Menno Hoekstra: toetsen, saxofoon, zang
Peter Pot: drums, percussie, zang